Yes To SCS

JA TIL SIKRE FORBRUGSRUM

Sikre forbrugsrum (SCS) er en virkelighedsbaseret og evidensdokumenteret strategi til at håndtere lokale narkotikaepidemier. SCS kan gøre stofbrugeres liv bedre ved at øge deres sundhed og øge den offentlige sikkerhed og folkesundheden for hele samfund.

Sikre forbrugssteder reducerer overdosisdødsfald, mindsker udendørs og offentligt stofbrug og forhindrer spredning af sygdomme som HIV & HEP C. De øger henvisninger til behandlingsprogrammer og sparer skatteydernes penge. Det er en win-win for hele samfundet

AF DISSE GRUNDE OG FLERE SIGER SEATTLE “JA TIL SCS”.
I 2020 udgav vores koalition meningsmålinger, der viste, at Seattle er enig i at implementere sikre forbrugsrum. Som svar på den lokale narkotikaepidemi siger 61 % af Seattleitterne “Ja til SCS”.

Denne hjemmeside er her for at hjælpe dig med at lære mere om overvåget forbrug, Seattleitterne, der går ind for det, og hvordan du kan vise din støtte.

SIKRE FORBRUGSPLADSER REDDER LIV!

Safe Consumption Spaces (SCS), også kendt som sikre injektionsfaciliteter, sikre injektionssteder eller stofforbrugsrum, har i mere end 30 år adresseret stofbrugeres sundhed, forhindret overdoser, reduceret transmissioner og øget adgangen til sundhedspleje rundt om i verden. Der er nu over 100 websteder på verdensplan.

HVAD ER EN SCS?

SCS er sikre, rene rum, hvor folk lovligt kan bruge tidligere erhvervede lægemidler under opsyn af sundhedspersonale, som yder støtte, sikkert og sterilt udstyr og forebyggelse af overdosis.

SCS yder en bred vifte af støtte, herunder sundhedspleje, rådgivning og henvisninger til sundheds- og socialtjenester, herunder stofbehandling.

DET ER ET stykke af puslespillet

SCS og skadesreduktionsstrategier er en del af en omfattende fire-søjle tilgang til stofbrug, som praktiseres af adskillige byer verden over. (Læs mere om det her.)

Mere at læse  Folkemusik Retsmidler Til Behandling Af Impotens Hos Mænd

SCS er simpelthen et værktøj, der gør det muligt for mennesker, der bruger stoffer, at holde sig i live, så de kan have mulighed for at komme sig.

Seattle står over for en folkesundhedskrise med problematisk stofforbrug. For ti år siden lå antallet af overdosisdødsfald i byen i de laveste 100-tal. De nuværende rater har oversteget 200. Ud over opioidepidemien står vores samfund, by og region over for en metamfetaminkrise. I kombination af al stofbrug er sårbare stofbrugere uden sikre steder at få adgang til pleje og til at håndtere deres brug. Seattle har brug for en SCS for at løse vores lokale narkotikaepidemi.