WCA 2021

Hvert 4. år er WFSA og et medlem af National Society vært for World Congress of Anaesthesiologists (WCA). WCA er den fremtrædende internationale kongres for anæstesiologer fra hele verden og giver en ekstraordinær mulighed for fremme af videnskab, uddannelse, træning, netværk og udveksling af erfaringer på tværs af spektret af anæstesiologi.

WCA tiltrækker delegerede fra mere end 130 lande, og WCA er unik med hensyn til global rækkevidde og mangfoldighed og tilbyder en enestående videnskabelig og social oplevelse for alle, der deltager.

WFSA er glad for at samarbejde med CSARIM i forberedelsen af ​​WCA 2021.

Det tjekkiske selskab for anæstesiologi og intensivmedicin (CSARIM) hører til de vigtigste medicinske selskaber i Tjekkiet. Foreningen har næsten 1.000 aktive medlemmer (ca. 80 % af dem er praktiserende anæstesilæger).

CSARIM er et respekteret medlem af NASC. CSARIM-formand, prof. Karel Cvachovec, var et valgt medlem af NASC-komiteen i 2008-2010.

Der er 8 nationale akademiske centre:

  1. Prag, hovedstaden i Tjekkiet
  2. Pilsen (det vestlige Bøhmen)
  3. Hradec Kralove (det østlige Bøhmen)
  4. Brno (Moravia)
  5. Olomouc (Moravia)
  6. Ostrava (Moravia)

Der er 14 professorer eller lektorer i anæstesiologi og intensivmedicin i Tjekkiet.

World Federation of Societies of Anesthesiologists (WFSA)

Med 136 medlemsforeninger, der repræsenterer over 150 lande og hundredtusindvis af anæstesiologer, er World Federation of Societies of Anaesthesiologists (WFSA) den førende globale alliance af anæstesiologer, speciallæger dedikeret til den samlede pleje af patienten før, under og efter operationen . WFSA forener anæstesiologer over hele verden for at forbedre patientpleje og adgang til sikker anæstesi og perioperativ medicin.

WFSA’s programmer tackler de vigtigste barrierer for adgang og drives i partnerskab med dets medlemssamfund og andre organisationer, der deler dets mål. Det leverer denne ændring gennem programmer inden for uddannelse og træning, samarbejde, sikkerhed og kvalitet og fortalervirksomhed.

Mere at læse  Hvordan virker en hat på mandligt skaldethed

Hvert program er støttet af kvalificerede anæstesiologer, som frivilligt stiller deres tid og ekspertise til rådighed. Gennem denne bæredygtige, lokaliserede tilgang arbejder WFSA globalt for at forbedre kompetencerne hos tusindvis af anæstesiudbydere hvert år.