Vision

Maryland Department of Health and Mental Hygiene forestiller sig en tilstand, hvor sundhedstjenester er organiseret og leveret på en måde designet til at eliminere sundhedsforskelle blandt dets etniske og racemæssige befolkning og derved føre til et sundt Maryland i det nye årtusinde.

Mission

md healthFor at opfylde afdelingens mission om at fremme sundheden for alle Maryland-borgere skal Health Disparities Initiative fokusere afdelingens ressourcer på at eliminere sundhedsforskelle, samarbejde med organisationer i hele landet om at udvikle politikker og implementere programmer og overvåge og rapportere fremskridt til valgte embedsmænd og offentlig. Målgruppen etniske / racegrupper skal omfatte afroamerikanere, latinamerikanske / latinoamerikanere, asiatiske amerikanere og indianere.

Der findes sundhedsmæssige forskelle, når sygdomme og dødelighed påvirker nogle samfund i højere grad end andre. Et af målene med min administration er at bryde denne cyklus og sikre, at alle Marylanders har lige og overkommelig adgang til kvalitetssundhedspleje.

Dette websted indeholder information om Maryland-programmer, der løser problemet, ressourcer, hvor du kan få yderligere oplysninger, finansieringsmuligheder og vores vision for fremtiden. Du finder også lokale og nationale data, der fremhæver ulighedsproblemet og hjælper os med at udvikle bedre tjenester til Maryland-samfund.

Sundhedsforskelle er et komplekst problem for hele sundhedssystemet. Talrige emner kombinerer for at skabe dilemmaet i Maryland, herunder livsstil, sundhedssystemets ydeevne, adgang til kvalitetspleje og evnen til at kommunikere med forskellige befolkninger. Afdelingen er forpligtet til at bruge en holistisk tilgang til at vende denne tendens. En primær strategi vil være dannelsen af et partnerskab mellem de mange sektorer for at mindske forskellene og forbedre plejestandarden for alle Marylanders.