Somatisk oplevelse

Vi – sammen med den tyske SE -forening, Somatic Experiencing Deutschland e.V. og EASE, den europæiske Association for Somatic Experience – er meget glade for at byde dig velkommen på vores websted.

Vi håber at kunne give dig alle oplysninger om den 2. europæiske konference om somatisk oplevelse (SE) ® og besvare dine spørgsmål.

Om

I betragtning af den nuværende situation i verden, som konsekvenserne af politiske, økonomiske, økologiske og sociale beslutninger og udviklinger tvinger millioner af kvinder og mænd, piger og drenge, transkønnede og interseksuelle til at forlade deres hjemland, har vi valgt følgende titel til konferencen :

“Enhed, variation, mangfoldighed legemliggjort – løsning af traumer og genopretning af godhed i verden”

Det er et spørgsmål om vores hjerte at – sammen med dig – udvikle og udtrykke en vision om, hvad SE kan bidrage til verden.
Vi vil undersøge, hvad vi i fællesskab kan gøre for at få disse visioner til at gå i opfyldelse.

Med hensyn til indholdsdesign af konferencen understøttes vi af faglig kompetence og erfaringer fra den rådgivende gruppe. Medlemmer af den rådgivende gruppe er Ursula Funke-Kaiser (Tyskland), Heike Gattnar (Tyskland), David Reis (Danmark) og Urs Rentsch (Schweiz).

Konferenceteamet består af Heike Bill, Kati Bohnet, Manfred Burmeister, Dr. Dorothea Rahm og Sybille Seyffert. Alle er medlemmer af „Somatic Experiencing Deutschland e.V.“. Heike Bill og Manfred Burmeister repræsenterer bestyrelsen.

Find her det komplette program for konferencen. Programmet indeholder alle begivenheder, dvs. understøttende programmer, tidsplan, fotos og vitae af vores oplægsholdere og meget mere vigtig information.

Der vil være en bred vifte af 61 bidrag – workshops, taler og hovedtaler. Desuden vil et omfattende udbud af morgenaktiviteter invitere dig til at meditere, synge, danse, opleve måder at trække vejret på for at stille dig ind på dagen.

Mere at læse  Viagra løser ikke alle seksuelle problemer

Tilmelding til individuelle workshops og foredrag er snart åben. Du modtager separate oplysninger efter din tilmelding til konferencen.

Konferencen vil blive afholdt på tysk og engelsk, dvs. alle hovedtaler og mange præsentationer vil blive fortolket til henholdsvis tysk og engelsk. Talrige bidrag vil være lyd og video optaget af fagfolk; cd’erne og dvd’erne kan købes under konferencen.

Vi ser frem til at skabe og opleve vores rige og farverige program sammen.

Du kan klikke på linket ovenfor for at finde navnene på de oplægsholdere, der er angivet i alfabetisk rækkefølge, og deres tilhørende bidragstitler og vitae.