Mange læger er sikre på, at skaldethed hos mænd ikke kun kan provokere genetik, men også forkert hovedbeklædning.

 
Skallethed og hovedbeklædning

Trichologerne i det kliniske kompleks af Cleveland Clinic fortalte, hvordan man skal vælge og bære en hat, så det ikke forstyrrer den naturlige hårvækst.

Ifølge deres forskning kan forekomsten af ​​skaldede pletter og alopecia føre til en for stram hat, som skader hårsækkene. På samme tid anbefaler eksperter kategorisk ikke at opgive hatte i den kolde sæson. Faktisk påvirker frostigt og blæsende vejr om vinteren alvorligt mænds hårtilstand.

Trichologer rådgiver valg af tøj fremstillet af naturlige materialer, mens det er nødvendigt at overvåge deres renlighed. Beskidte hætter medfører ofte skæl og betændelse i hovedbunden.

Ifølge Dr. Joram Benita fra Hair Clinic i Israel er syntetiske hatte, der blokerer adgangen til ilt til folliklerne, meget farlige. Som et resultat trækker huden ikke vejret, og hovedet begynder at svede, og det hele ender med hårtab, seborrhea, svamp og allergiske reaktioner.

Derudover er det uønsket at bære hatte med læderindsatser og med elastiske bånd på bagsiden af ​​hovedet. Eksperter anbefaler ikke at glemme den regelmæssige vask af hatte. Det skal huskes, at hætterne ikke kun skal være rene, men også behagelige.

Hvis du er interesseret i retsmidler mod skaldethed, kan du gøre dig bekendt med et effektivt lægemiddel til intern brug af Finasteride. Det bruges til at forhindre hormonrelateret skaldethed.

Mere at læse  Skaldethed Hos Kvinder, Kvindelige Mønster Skaldethed