National Parkinson Foundation Western New York

Om os

National Parkinson Foundation Western New York, tidligere kendt som Parkinsons Wellness Group (PWG) i det vestlige New York, blev etableret i 1997 for at yde støtte og uddannelse til mennesker med Parkinsons sygdom og deres familier. Kapitlet har i øjeblikket næsten tusind medlemmer i vores samfund.

Over hundrede mennesker med Parkinsons sygdom og deres familier deltager regelmæssigt i møder. Vores årlige Parkinson’s Education Symposium deltager hvert forår af 200-300 mennesker. Vi tilbyder en separat støttegruppe for Young Onset Parkinsons (etableret i 2004), samt støttegrupper, der tilbyder sessioner, som omfatter arbejde med fysiske, ergo- og taleterapeuter, der er uddannet i Allied Team Training for Parkinsons Disease (ATTP). Vi tilbyder også omsorgsmøder, faciliteret af en ATTP uddannet autoriseret socialrådgiver.

Vi sponsorerer fællesskabsaktiviteter, som inkluderer “PD Exercise Group for PD”, “Dance for PD” klasser for patienter og pårørende, Valentinsdagsmiddagsdans, pædagogiske foredrag og en familiepicnic. Vores generøse tilhængere giver os mulighed for at tilbyde vores programmer til alle uden hensyn til betalingsevne.

Vores mission

Parkinsons sygdom rækker ud over patienter for at påvirke familier og venners liv. Efterhånden som nye udfordringer opstår, bliver behovet for støtte, information og vejledning til alle involverede så meget desto vigtigere. Vores mål er at hjælpe med at give håb, trøst og retning, mens du navigerer gennem denne rejse.

Hvis du har familie, venner eller bekendte, der er ramt af PD, så fortæl dem, at vi forstår deres bekymringer, og at vi er her for at hjælpe.

Vores kapitel

Dr.’s Kim Trinidad og Robert Plunkett var sammen med den registrerede sygeplejerske Pat Weigel og patienten Tom O’Donnell med til at stifte The Parkinson’s Wellness Group (PWG) i 1997. Pat var netop blevet ansat på Buffalo General Hospital til en stilling, der aldrig før har eksisteret , Klinisk Sygeplejerske Koordinator for Comprehensive Movement Disorders Center. Dr. Trinidad henvendte sig til hende og opfordrede hende til at ringe til Tom, en patient, der ønskede at starte en PD-gruppe.

Mere at læse  Fysioterapi Fysioterapeut

Det første møde var planlagt, og både Pat og Tom ventede spændte og spændte på, om nogen ville finde døren med et håndlavet skilt hængende i vinduet. Se, 17 personer mødte op! De var lidt nervøse i starten, men ved slutningen af ​​mødet fyldte smilene lokalet! Siden har der været møder med patienter og plejere hver 3. onsdag i måneden.

Denne gruppes vedvarende succes, der har stået stærkt i 16 år, er et direkte resultat af det engagerede frivillige PWG-personale bestående af en ATTP-uddannet registreret sygeplejerske og autoriseret socialarbejder, to højt motiverede, positive unge patienter med PD (Tom O’Donnell og Rick Lipka), og en ATTP-uddannet fysioterapeut, ergoterapeut og talepædagog. Vi er vokset til at have over 1000 kontakter på vores nuværende mailingliste.

I 2009 mødtes grundlæggerne af PWG med en gruppe talentfulde og interesserede støtter. Denne gruppe blev bestyrelsen for det, der dengang blev kaldt Parkinson’s Association of Western New York (PAWNY). Organisationen fortsatte under denne titel indtil 2012, hvor de valgte at slutte sig til National Parkinson Foundation for at blive Western New York Chapter (NPFWNY). Bestyrelsen støtter fortsat motions- og danseklasser sammen med et pædagogisk symposium og en række aktiviteter og arrangementer i løbet af året. Støttegrupper for patienter og plejere er nu etableret i mange byer i hele regionen.