Melrose Park Pediatrics

Velkommen til Melrose Park Pediatrics

Melrose Park Pediatrics er en uafhængig familieejet pædiatrisk praksis, der har tjent samfundet i de nære vestlige forstæder til Chicago i over 30 år. Beliggende i Melrose Park er vi dedikerede til at forbedre sundhed, sikkerhed og livskvalitet for børn og familier.

Hos Melrose Park Pediatrics stræber vores børnelæger efter at opmuntre og støtte godt forældreskab, samtidig med at de leverer kvalitetsmedicinsk behandling til hvert barn. Vi mener, at forældre og værger er en integreret del af deres barns trivsel. Vi forstår, at forældreskab kan være udfordrende, og derfor arbejder vores personale sammen med alle forældre for at sikre, at de bliver uddannet i, hvad der er bedst for deres barn.

Af hensyn til travle forældre tilbyder vi sene hverdagsaften og lørdagsaftaler. Vi tilbyder også sygesamtaler samme dag og leverer interne laboratorietjenester. Ring til os i dag for at lave en tid til dit barn!

Vores mission

Vi er dedikerede til at fremme børns sundhed og udvikling fra spædbarn til ung voksen alder. Vi yder omfattende pædiatrisk pleje af høj kvalitet til børn ved at støtte og styrke familier i bestræbelserne på at opdrage sunde, glade børn.

Forebyggelse

Fokus for pædiatri er at opretholde et barns sundhed ved at forebygge sygdom og ulykker, når det er muligt. Vi bestræber os på at opnå dette ved at støtte en sund livsstil, som omfatter rådgivning om forældre, ernæringsanbefalinger, fremme af fysisk aktivitet, anbefale sikkerhedsforanstaltninger og administration af børnevaccinationer. Det mest betydningsfulde aspekt af vores arbejde er at opbygge tillidsfulde relationer til familier og nyde deres børns vækst fra fødslen til studieårene.

Mere at læse  Erektil Dysfunktion (ED): Årsager, Behandling Og meget Mere

Service

Når dit barn bliver sygt, mener vi, at du skal kunne opsøge din læge. Udover almindelige hverdagstimer tilbyder vi sammedagsbesøg til syge børn samt hverdagsaftener og lørdage. I de timer, hvor vi holder lukket, tager vi naturligvis gerne imod telefonopkald, hvis du har en akut bekymring. Vores praktiske interne laboratorietjenester giver rettidige diagnoser. Vores medarbejdere taler spansk, gujarati og hindi.

Fællesskab

Vores engagement i dit barns sundhed rækker ud over vores fire vægge. Gennem et American Academy of Pediatrics CATCH (Community Access to Child Health)-bevilling stod vores læger i spidsen for en indsats for at fremme amningspraksis på Westlake Hospital. Vi fungerede også som et pilotsted for American Academy of Pediatrics Medical Home Initiative. Derudover deltager vi i løbende klinisk forskning gennem Pediatric Practice Research Group (PPRG).