Sund North Dakota Early Childhood Alliance

North Dakota Hunger Coalition

The Creating a Hunger Free North Dakota Coalition (CHFND) blev grundlagt i 2009 med visionen om “et sultfrit North Dakota.” Medlemskab er åbent for enhver organisation, virksomhed, agentur, non-profit, trosbaseret organisation, regeringsenhed eller enkeltperson, der understøtter koalitionens vision og formål.

Selvom staten North Dakota i øjeblikket oplever gode økonomiske tider, er det ikke alle, der deler velstanden. I 2010 søgte én ud af 11 norddakotanere, hvoraf 40 procent er børn, adgang til det velgørende fodringsnetværk leveret af Great Plains Food Bank. Sult-fortalere og velgørende fodringsudbydere i North Dakota er gået sammen for at planlægge, hvordan man kan udfylde huller og løse udfordringer med at forbinde sultne mennesker med mad.

Om Healthy North Dakota

Vision

Sunde mennesker, sunde fællesskaber.

Mission

Inspirer og støtte North Dakotans til at forbedre fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed for alle ved at opbygge innovative statsdækkende partnerskaber.

Healthy North Dakota er et dynamisk, statsdækkende partnerskab, der fortsætter med at vokse, efterhånden som nye interessenter bliver engageret. Over 400 udvalgsmedlemmer arbejder sammen og finder løsninger til en sundere livsstil.

Hvorfor sundt North Dakota?

Fokus på forebyggelse og velvære vil:

  • Gør os til en sundere befolkning
  • Sænk vores sundhedsudgifter
  • Forbedre vores livskvalitet
Mere at læse  Propecia skjult risiko