Afhængighedstopmøde

Om AHS

Addiction Health Summit er en årlig to og en halv dags konference, der samler ligesindede fra en række forskellige afhængighedsarenaer – læger, fagfolk, politiske beslutningstagere, advokater, venner af bedring og mennesker i bedring. Ved at blande medicinsk og professionel uddannelse med restitutionserfaring og fællesskab i den virkelige verden er vores mål at tjene, forene og synergi, mens vi nyder vores tid sammen!

Om FSAM

Florida Society of Addiction Medicine (FSAM) blev grundlagt i 1986 af dedikerede læger, der brændte for at fremme kunsten og videnskaben om forebyggelse og behandling af afhængighed. FSAM blev indarbejdet den 13. juni 1990 er en 501C3 non-profit.

Om FMPG

Florida Medical Professionals Group (FMPG) er en specialinteresse recovery-gruppe, der har ydet et sikkert sted og støtte til handicappede sundhedspersonale og deres familier i over tre årtier. FMPG er enestående i sin mission om at yde støtte, ressourcer, træning og møder til de medicinske fagfolk og deres familier, der er på vej mod helbredelse fra alkoholisme, stofmisbrug og kemisk afhængighed.

Mere at læse  En Kvindes Hår I Overgangsalderen